У Сумській області під час різдвяних богослужінь охорону громадського порядку будуть забезпечувати близько 140 правоохоронців.

Як повідомили УНІАН у секторі комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області, в ніч із 6 по 7 січня на території області у більше, ніж у 130 храмах та культових спорудах відбудуться різдвяні богослужіння, участь у яких візьмуть близько 10 тисяч вірян.

«Аби забезпечити належний порядок і спокій, ми налагодили відповідну роботу з органами місцевого самоврядування та іншими правоохоронними структурами. Провели зустрічі з головами релігійних громад та настоятелями храмів щодо недопущення конфліктів на міжконфесійному ґрунті. Забезпечуватимуть публічну безпеку і порядок на цих заходах близько 140 працівників поліції», – зазначив заступник начальника ГУ Нацполіції в області Володимир Бабич.

Відео дня

Співробітники поліції закликали жителів та гостей області бути обачними та уважними під час перебування в місцях масового скупчення людей, не зловживати спиртним та дотримуватись загальноприйнятих норм суспільної поведінки.