н

Понад 70 народних депутатів України утворили міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та здоров'я України», повідомляє ІРС.

Мета міжфракційної групи – об’єднати парламентарів навколо формування духовних цінностей в українському суспільстві. Також у її складі створюється експертна група з фахівців у різних галузях для підготовки законодавчих ініціатив, спрямованих на зміцнення моралі, духовного та фізичного здоров'я нації, а також на запобігання негативним явищам в українській державі.

“Ми розуміємо, що справжні зміни, які з нетерпінням очікує український народ, розпочнуться лише з початком  духовних змін у ментальності нашої нації.  Після революції минув вже рік, але бачимо, що зміни відбуваються вкрай важко. Ми, як народні депутати, розуміємо, що справжні зміни в економіці, у політиці та в суспільному житті відбудуться лише після духовного відродження  суспільства. Саме тому, ця група є важливою частиною життя українського парламенту!” – відзначив керівник міжфракційного об’єднання Павло Унгурян.

Відео дня