На Форумі буде представлений календарний план просімейних заходів на 2018 рік / facebook.com/familyforum.ua

У середу, 14 березня, в НЦ «Український дім» у Києві відбудеться Всеукраїнський форум сім’ї.

Як повідомляють організатори форуму на своїй сторінці у Фейсбук, Громадський рух «Україна за сім’ю» за підтримки Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради «За духовність, моральність і здоров’я України» ініціюють проведення 14 березня 2018 року Всеукраїнського форуму сім’ї.

Мета Форуму – привернення уваги до проблем  сім’ї  та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості – задля  захисту  цінностей української сім’ї та  формування державної сімейної політики заснованої на українських традиційних цінностях.

Відео дня

До участі у Форумі запрошено керівництво Уряду, парламентарі, науковці, журналісти, освітяни, представники громадськості, місцевого самоврядування, Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з усіх областей України.

У рамках Форуму відбуватимуться пленарні засідання та робота за тематичними секціями (освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота, батьківство).

На Форумі буде прийнята Резолюція та представлений календарний план просімейних заходів на 2018 рік, пов’язаний з розвитком інституту сім’ї в Україні.

Початок Форуму о 10.00, реєстрація з 8.00 до 9.50, закінчення роботи – о 18.00.