Автори виступають проти легалізації одностатевих шлюбів / trud.ru

Петиція, яка вимагає прининення гомосексуальної пропаганди в Україні, зареєстрована на сайті електронних петицій Кабінету Міністрів України, набрала понад 5,5 тисяч голосів.

Петицію було зареєстровано наприкінці січня пастором Церкви євангельских христиан Віктором Танцюрою. Про це зазначається на сайті електронних петицій

Автори петиції просять членів Кабінету Міністрів України зробити «все від них залежне для припинення в Україні пропаганди гомосексуалізму та для захисту традиційних сімейних цінностей», зокрема: внести до Верховної Ради законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму; розробити загальнодержавну стратегію захисту традиційних сімейних цінностей та подолання наслідків пропаганди гомосексуалізму в Україні; проводити освітньо-просвітницькі заходи,спрямовані на захист традиційних сімейних цінностей.

Відео дня

Крім того, автори петиції просять внести у систему освіти компонент, спрямований на підтримку та захист традиційних сімейних цінностей, а також «не видавати акти Кабінету Міністрів, які можуть сприяти легалізації одностатевих партнерств (шлюбів) або усиновленню дітей трансгендерами».

Станом на 23 лютого петицію підписали 5 646 осіб з 25 000 необхідних для її розгляду. До кінця збору підписів залишилось 65 днів.