1

Іспанська фотомодель і актриса Олайа Оливерос, відома публіці по кінофільмах і гламурних фотосесіях, пішла в монастир. Несподіване рішення 36-річна жінка прийняла після того, як відвідала один із світових центрів християнського паломництва - святилище Фатімської Богоматері в Португалії. Після цього вона остаточно розлучилася з легковажним способом життя і вступила в католицький орден Святого Михайла.

Про причини такої зміни в житті колишня модель воліє не розповідати. Лише в одному з інтерв'ю місцевому виданню вона розповіла: "Господь ніколи не помиляється. Він запитав, чи піду я за ним, і я не змогла відмовитися", - наводить слова Оливерос портал Вести.ги. Колишня фотомодель зізналася, що в якийсь момент побачила саму себе в чернечому вбранні, і вже не могла позбутися від цього образу.

Між тим, за інформацією британської газети The Daily Mail, Оливерос приєдналася до чернечого ордену ще чотири роки тому, але розповісти про свій вчинок вона зважилася лише зараз. Оливерос, як зазначає видання, стала не першою фотомоделлю, змінила подіум на монастирське усамітнення. 

Відео дня

sedmitza.ru