26 березня, після заходу сонця, релігійна організація Свідків Єгови буде відзначати річницю смерті Ісуса Христа. Таке вшанування у цій релігійній організації називається – спомином. Це головне свято у Свідків Єгови.

Головний щорічний захід Свідків Єгови в Україні проходитиме в Залах царств у всіх населених пунктах країни, де є послідовники цього релігійного об`єднання.

Під час заходів спомину свідки Єгови роздумуватимуть на тим, наскільки важливою є для людей жертовна смерть Ісуса. Буде також здійснена символічна таємна вечеря.

Відео дня

РІСУ

Довідка УНІАН

Чому Свідків Єгови вважають сектою? Можна прочитати ТУТ

За даними Вікіпедії на території України свою приналежність до організації Свідки Єгови підтверджують 150 887 осіб.

За даними доктора філософських наук Віктора Єленського, свідки Єгови діють на законних підставах у всіх країнах Європи. За межами Європи Свідки Єгови легально діють у США і Канаді, а також в таких країнах, як Ізраїль, Йорданія, Куба, Нігерія, Домініканська республіка, Кот-д`Івуар, Еквадор, Чад, Мексика, Танзанія.

Діяльність Свідків Єгови заборонена в Китаї, Північній Кореї, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Саудівській Аравії, Ірані, Іраку та ряді інших країн.