Вранці в п`ятницю на Синайському півострові були викрадені громадянин Ізраїлю і громадянка Бельгії. Про цеповідомляє NEWSru.co.il

За даними поліції, група бедуїнів, погрожуючи зброєю, зупинила автомобіль, на якому туристи переїжджали з одного курорту в інший, і відвезли їх в невідомому напрямку.

Міністерство закордонних справ Ізраїлю почало перевірку інциденту. Імена викрадених туристів не публікуються. На поточний момент відомо, що викрадений ізраїльтянин - арабський житель Яффо.

Відео дня

Напередодні свята Песах, ізраїльський штаб по боротьбі з терором оновив рекомендацію утримуватися від відвідування Синайського півострова. Однак багато громадян Ізраїлю, особливо - ізраїльські араби, ігнорують це попередження.

19 березня єгипетські військові джерела повідомили, що розкрили змову за участю палестинської терористичної організації ХАМАС і міжнародної мережі "Аль-Каїда". Терористи планували серію вибухів і нападів на Синайському півострові. У затриманих вилучили вогнепальну зброю та компоненти для виготовлення вибухових пристроїв.