Румунський фізик Анку Дінке розповів в інтерв`ю виданню Clic про те, що ж станеться на Землі 21.12.2012. На думку вченого, цього дня "частота вібрацій землі досягне рекордного рівня", але Апокаліпсису як такого не буде. Але від того місця, в якому в цей день перебуватиме людина, буде залежати, як його життя зміниться надалі– в позитивну або негативну сторону.

Секрет так званого кінця світу полягає в тому, що 21 грудня 2012 року частота вібрації Землі досягне рекордного рівня – 12,6–12,8 герц. Люди, які зможуть «налаштуватися» на цю частоту, виграють у духовному плані.

Таку заяву зробив румунський фізик Анку Дінке, автор винаходів у сфері біології, призер VI Московського міжнародного салону інновацій і інвестицій 2006 року, повідомляє РІА «Новий Регіон» з посиланням на румунське видання Clic. При цьому румунський фізик стверджує, що кінця світу не буде.

Відео дня

«Розслабтеся, їжте, випивайте і гуляйте з родиною. Таким чином, ви відсвяткуєте найкрасивіший Апокаліпсис », – радить він.
Тим часом, як вважає румунський фізик, збільшення частот вібрації нашої планети може негативно відбитися на стані здоров`я людей, схильних до таких кліматичних коливань.

Фізик склав приблизну карту географічних зон, які захищені від впливу негативної енергії Землі.
На його думку, дуже важливо, в якому місці знаходитиметься 21 грудня. Фізик каже, що у Румунії є певні області, які знаходяться під впливом негативної енергії, а інші, навпаки, охороняються «добрими духами». Залежно від того, де буде знаходитися людина в цей день, його життя зміниться в кращу або гіршу сторону, вважає учений.

«Було б добре, якби люди знали місця, багаті на позитивну енергію. На щастя, в нашій країні дуже добре в цьому відношенні, Румунія – єдина країна в світі з усіма формами рельєфу на такій маленькій території », – сказав він.

У 2011 році Дінке отримав вищу державну премію за винахід біолазера.
Нагадаємо, 7 грудня в старовинній церкві румунського міста Брашова натрапили на «підтвердження апокаліпсису», який, згідно з Великим Календарем майя, чекає людство 21 грудня. 14 фресок, написані приблизно в XVIII столітті зображують процеси, які зараз можна побачити в документальних фільмах, присвячених кінцю світу. Фрески зі сценами Судного дня знайшли в каплиці православної церкви Святого Миколая, побудованої в 1495 році.

Дії, які зображує фреска під назвою «Колесо світу», залишалася незрозумілою дослідникам доти, поки не з`явилися розмови про кінець світу в 2012 році і його можливі причини. На фресці зображено обертання Землі навколо Сонця, де Сонце, всередині якого знаходиться рівносторонній трикутник зі «всевидячим оком», що нагадує відомий масонський символ, котрий спрямовує смертельні промені у бік Землі.

Кілька святих намагаються зрушити з місця Землю, як ніби вони хочуть перевернути її, що викликає асоціації з теорією зміни магнітних полюсів нашої планети.