У Томську (Росія) почали продавати набори "Для кінця світу". У перелік необхідних товарів входять: бейдж для особистих даних, валеріана, активоване вугілля, бинт, валідол, а також гречка, банка шпротів і маленька пляшка горілки. У коробці також можна знайти блокнот, олівець, свічки, сірники, мотузку і мило.

Продавці пропонують купити набір не тільки жителям Томська, вони також готові відправити замовлення в інші регіони, повідомляють інтернет-ЗМІ.

Раніше спеціальний набір для кінця світу вартістю 15 доларів випустили американці. До "апокаліптичного комплекту" входили антидепресанти, вітаміни, респіратор, темні окуляри і, як хоч як дивно, шапочка для душу.

Відео дня

Нагадаємо, в Белізі, на курорті Ча Крик, нещодавно відкрився осередок порятунку від Апокаліпсису. Однак очікування кінця світу там має розважальний характер - відкрито продаж турів під назвою "День зимового сонцестояння разом з майя", де можна буде взяти участь у ритуалах в одязі відомого племені, подивитися визначні пам`ятки і відвідати сувенірні лавки, а також на величезній кам`яній стіні ієрогліфами викарбувати своє ім`я.