Пастор і генеральний директор асоціації ізраїльських церков і громад «Crystal Forum» Деніел Розен закликав християн молитися за врегулювання конфлікту з сектором Газа, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.
Д.Розен назвав шість пунктів, за які необхідно молитися. «Моліться за швидке завершення наростаючого конфлікту в секторі Газа; моліться, щоб Ізраїль, який має право захистити своїх громадян, робив це мудрим і справедливим чином; моліться щодо врівноваженого висвітлення в ЗМІ цього конфлікту; моліться за тих, що служить в армії, особливо молодих віруючих; моліться, щоб ідеологія і лідерство ХAMAC були б дискредитовані в очах палестинців і навколишніх арабських країн; моліться щодо безпеки та підбадьорення для всіх віруючих у нашому регіоні», - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
Нагадаємо, що військовий конфлікт між Газою і Ізраїлем загострився після того, як Ізраїль в рамках операції "Хмарний стовп" силами своїх ВПС знищив лідера бойового крила угруповання "Хамас" Ахмеда Джабарі. У відповідь на загибель свого лідера "Хамас" пообіцяв піддати ізраїльські міста вогню.