Відома американська фотомодель, актриса і співачка Періс Хілтон відкрила в священному для мусульман місті Мекка магазин взуття, сумок і аксесуарів класу люкс. Звістку про це світська левиця помістила в Twitter. "Люблю свій чарівний магазинчик, який відкрився прямо в Мецці (Саудівська Аравія)", - сповістила вона громадськість про радісну для неї подію.

Тим часом серед правовірних мусульман в королівстві воно викликало хвилю обурення, повідомляє британська The Daily Mail. На пост спадкоємиці мережі готелів Hilton Worldwide в мікроблозі послідували обурені відповіді, в яких саудівці не приховували гніву з приводу того, що влада дозволила відкрити в священному місті бутік, що носить ім`я моделі, яка прославилася відвертими відео, "гуляють" інтернетом.

"Як можна було дозволити жінці, яка зняла таке відео, відкрити магазин в священному місті, безпосередньо біля Великої мечеті!" - написав саудівський користувач Twitter`а.

Відео дня

Скандальну зірку така реакція зовсім не образила. Аніскільки не бентежачись, вона пізніше залишила інший пост, в якому заявила, що число її бутіків в всьому світі вже перевалило за 40, і вона горда, що її бренд розвивається.

Цікаво згадати, що про Періс Хілтон не так давно говорили, ніби вона звернулася до ісламу після свого перебування у в`язниці, куди потрапила в 2007 році за водіння в нетверезому стані. Вона нібито говорила тоді, що потрібно забути саєнтологію і кабаллу і що саме іслам - це та релігія, яку слід сповідувати. Але зірка залишилася вірною своїм колишнім життєвим принципам.

NEWSru.