Іспаномовні американці поважають Біблію, але їм не вистачає часу для її читання. Такі дані дослідження оприлюднила організація «Barna Group» на прес-конференції, - повідомляє Іnvictory з посиланням на Сhristian Рost.
Серед опитаних лише 8% читають Біблію як мінімум 4 рази на тиждень. Серед звичайних американців цей відсоток дорівнює 21.
Також було встановлено, що 68% латиноамериканців сповідують католицизм, 16% - протестантизм, а інші 16% зараховують себе до інших релігій або ще не визначилися.
31% іспаномовних американців не читають Біблію, тому що у них немає для цього достатньо часу, а 12% не подобається це робити.
Преподобний Еміліо Рейес, віце-президент Мультимовного служіння в Американському біблійному товаристві заявив, що така низька зацікавленість в Біблії пов`язана, в першу чергу, з тим, що латиноамериканці приїжджають в Америку для роботи, а значить, релігія виходить на другий план. Також він пов`язує це з тим, що в церквах використовується старий переклад Біблії 1960 року, який дуже складний для сприйняття.