Похорони Уїтні Хьюстон пройдуть сьогодні в її рідному штаті Нью-Джерсі. Жалобні заходи розпочнуться опівдні за місцевим часом і будуть проходити в суто приватній обстановці - на них запрошені лише рідні та близькі друзі співачки, трагічно загиблої минулого тижня. Над усіма державними установами штату будуть приспущені прапори, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Прощальна служба відбудеться в баптистської церкви "Нова надія", де Хьюстон співала в хорі ще будучи дитиною. Вхід до церкви, розраховану всього на 1,5 тис людей. У числі тих, хто отримав запрошення - партнер Х`юстон по культовому фільму "Охоронець" Кевін КОСТНЕР, телезірка Опра УІНФРІ, її хрещена мати - "королева соулу" Арета ФРАНКЛІН, Стіві УАНДЕР, Елтон ДЖОН і Аліша КІЗ.

До місця проведення панахиди вже кілька днів поспіль люди несуть квіти, запалені свічки, залишають листівки зі співчуттями.

Відео дня

Сім`я Х`юстон попросила, щоб всі пожертви в пам`ять співачки перераховувалися на рахунок школи в місті Іст - Оранж, в якій вона вчилася та яка згодом була перейменована в її честь.