Пісня My heart will go on у виконанні канадської співачки Селін Діон, яка використовувалася як саундтрек до фільму "Титанік", звучала в ресторані лайнера Costa Concordia в момент його аварії, повідомляють швейцарські ЗМІ з посиланням на одного з пасажирів судна, швейцарця Янніка Сгага.
- Кінокадри реалістичніші, ніж прийнято думати. Вони постійно знову спливали у моїй пам`яті. До слова сказати, коли судно напоролося на рифи, в одному з ресторанів звучала саме пісня Селін Діон "My heart will go on" з кінофільму "Титанік", - заявив Сгаг, який був на кораблі разом з братом.
Лайнер Costa Concordia, на борту якого перебували понад 4,2 тисячі осіб зазнав аварії поблизу острова Джильо біля узбережжя італійської області Тоскана в ніч на 14 січня. За словами капітана судна, корабель напоровся на скелі, які не були вказані на навігаційній карті. За останніми даними, жертвами трагедії стали шестеро людей, доля ще як мінімум 14 невідома. За іншою інформацією, зниклими безвісти вважаються 16 осіб, у тому числі п`ятирічна дитина.
РИА Новости