Член королівської родини в Кувейті прийняв християнство. Він записав аудіозвернення, в якому зауважив, що якщо його вб`ють, то він впевнений, що потрапить в рай. Інформація про це з`явилася в Сhristian Тelegraph і Assist News.
За даними іранського християнського новинного агентства Mohabatnews.com, арабський супутниковий канал під назвою "Al-Haqiqa", який транслює християнські передачі, в одній зі своїх програм оприлюднив аудіофайл, нібито записаний принцом Абдаллахом Аль-Сабах, повідомляє портал Седмица.ru з посиланням на Invictory.com.
"По-перше, я повністю згоден з поширенням даного матеріалу. Я також вірю, що якщо мене вб`ють, я вічно буду разом з Ісусом Христом", - зазначив принц у своєму зверненні.
На каналі також звучали заяви про те, що принц Абдаллах Аль-Сабах належить до правлячої в країні династії, і що він зовсім недавно відрікся від ісламу і прийняв християнство.
"Я повністю задоволений своїм рішенням, адже саме Біблія наставила мене на істинний шлях", - додав принц у своєму зверненні.
Крім того, принц висловився про ісламські групи, які захопили владу в Єгипті. "Ісламські групи завжди хотіли нападати на різні міста у всьому світі, але Бог охороняв і досі охороняє світ. Саме тому ми бачимо, як у їхньому середовищі з`являються розбіжності, які будуть і далі зростати, завдяки чому групи будуть ділитися на дрібніші" , - підкреслив Абдаллах Аль-Сабах.
Mohabat News повідомляє, що ця новина потрапила на перші шпальти багатьох арабських ЗМІ.
У свою чергу, один незалежний шиїтський сайт спростував це повідомлення, процитувавши іншого кувейтського принца АЗБІ Аль-Сабаха, який заявив, що "в королівській родині немає принца з таким ім`ям".
Іслам є офіційною і домінуючою релігією в Кувейті. Майже все населення сповідує іслам. Відомо, між тим, що раніше з ісламу в християнство перейшов Мосаб Хасан Юсеф, син засновника руху "Хамас".