Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтарь" ФЕРНАНДІНЬО заявив про те, що може прийняти сан і стати священиком, повідомляє РИА Новости з посиланням на офіційний сайт "гірників".

Уродженець бразильського муніципалітету Лондріна перебрався до Донецька в 2005 році у віці 20 років. За 5,5 сезонів у складі "помаранчево-чорних" хавбек чотири рази перемагав у чемпіонаті Україні, виграв Кубок УЄФА й доходив до 1 / 4  Ліги чемпіонів. На рахунку Фернандіньо 5 матчів за збірну Бразилії.

"Коли я був ще дуже юний, але вже став професійним футболістом і заробляв великі гроші, то робив дуже багато дурниць, які ледь не завершилися для мене катастрофою. Мені вдалося зупинитися буквально на краю прірви, з якої я б, можливо, вже ніколи не вибрався. Замислившись про себе, про сенс життя, я зміг змінити свій образ завдяки Богу. Прийшовши до Бога, я став зовсім іншим. У цьому мені допомогла Церква ", - сказав ФЕРНАНДІНЬО прес-службі клубу.

Відео дня

"Я можу уявити себе в такій якості, навіть ще будучи футболістом! А якщо говорити серйозно, то думка про те, щоб прийняти сан і стати пастором, у мене дійсно виникала. В принципі, я готовий до цього. Але ніхто не знає, що буде в майбутньому. Я ж дав Богу обіцянку слідувати обраному шляху", - додав гравець.

Бразилець не перший гравець "Шахтаря", який обрав релігійну стезю. У 2010 році священиком став екс-півзахисник "гірників" і молодіжної збірної СРСР Анатолій РАДЕНКО.