За даними дослідження, більшість американців вірять в те, що Бог керує економікою країни, - повідомляє Christian Post. При цьому, багато засмучені економічною політикою США, так як, на їхню думку, зростаюче державне регулювання і втручання в особисті свободи суперечить Божому плану.

Згідно з даними Бейлорского дослідження у сфері релігії (Baylor Religion survey), більшість американців (73,1%) «згодні» або «повністю згодні» з твердженням: «У Бога є план для мене». З них 96% вважають, що уряд сильно втручається в їхнє життя або економіку. Крейг Вінсент Мітчелл, ад`юнкт-професор теологічної семінарії Південної баптистської конвенції вважає, що саме християни, а не уряд, покликані до добродійності. Податки повинні використовуватися для фінансування системи правосуддя, національної безпеки і громадських робіт, а не для перерозподілу багатства.

В опитуванні взяли участь 1 714 осіб, які були випадково обрані з населення всієї країни. Учасники відповідали на більш ніж 300 питань. Дослідження було проведено восени 2010 року.

Відео дня

Християнський портал "Мир Вам!"