Спробувавши себе в ролі ветеринара, космонавта і президента США, Барбі знайшла своє покликання і вирішила стати служницею Єпископальної церкви США. Саме так подумала американський пастор Джулія Фішер і подарувала своїй подрузі ляльку з повним гардеробом священицького і єпископського одягу, повідомляє "Седмиця".

Окрім ідеально відстрочених сутан на кожен сезон і чорної священицької сорочки з реверендкою у Барбі, як завжди, багато "аксесуарів": ноутбук з підготовленою проповіддю, мініатюрна Біблія і навіть кадило.

Після публікацій про Барбі у вбранні священика в одному з популярних блогів в соціальній мережі "Facebook" з`явилася група "друзів єпископального священика Барбі", причому число її прихильників зростає.

Відео дня

Виробник ляльки переконаний, що таким чином Барбі вносить свій вклад до місіонерської роботи - принаймні, "люди зрозуміють, що у нас є почуття гумору", - говорить вона.

У планах майстрині - створення цілої серії ляльок : єпископ-афроамериканка Барбі, її молодша сестра Келлі - алтарниця, Кен - настоятель собору, його друг і диякон-афроамериканець Стівен.