Австралійська права Християнсько-демократична партія веде антимусульманську кампанію напередодні федеральних виборів в Сіднеї.

Маніфест партії, що вийшов перед суботнім голосуванням, закликає виборців «виступити на захист християнських цінностей» і вимагає на десять років заборонити імміграцію мусульман до Австралії, повідомляє Седмиця.Ru.

Лідер партії Фред Найл звинуватив певні кола мусульманського населення в небажанні асимілюватися і виношуванні планів створення ісламської держави в Австралії. Він також виступає за введення суворішого контролю над мусульманами в лавах збройних сил. Він навів до прикладу Великобританію, де мусульмани вимагають створення шаріатських судів. У зв`язку з чим він закликав ввести мораторій на імміграцію мусульман і не допустити зростання частки мусульманського населення вище нинішніх 1,7%.

Відео дня

Найл є єдиним представником своєї партії в Законодавчій раді - верхній палаті - парламенту Нового Південного Уельсу, уряд якого часто спирається на маленькі партії, щоб добитися ухвалення вигідних йому законів.

Лідер християнських демократів стверджує, що не випробовує «ненависті» стосовно мусульман і готовий сприяти їх асиміляції і забезпеченню рівних можливостей.

В Австралії живуть мусульмани, що іммігрували з Туреччини, Іраку, Лівану, Афганістану, Бангладеш та Індонезії.