Християни в каліфорнійському місті Сакраменто, намагаються зупинити дію законопроекту, який пропонує святкувати в школах день Харві Мілка, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Харві Мілк був першим геєм, обраним на політичну посаду в США. Також він був відомий тим, що спокушав малолітніх хлопчиків. У його біографії написано, що він постійно всім брехав і дружив Джимом Джонсом, який був главою культу Храм Людей і потряс світ тим, що покінчив життя самогубством, заздалегідь знищивши групу присланих Конгресом інспекторів. Не дивлячись на свою коротку кар`єру в політиці, Мілк став іконою в Сан-Франциско, був названий «мучеником за права гєїв».

«Харві Мілка намагаються виставити як мученика-героя. Гея, яким повинна пишатися вся Каліфорнія. Ми просимо губернатора накласти вето на цей законопроект, коли він його отримає », - говорить правозахисниця з Сакраменто.

Відео дня

В даний момент гей-лоббі і племінник Харві Мілка, який теж гей, чинять тиск на губернатора, щоб він підписав цей законопроект, і якщо він буде підписаний - це означає, що один день в травні буде виділений як свято для всіх шкіл на честь Харві Мілка. У школах проходитимуть паради і різні інші заходи на честь його і йому подібних «мученикім за права гєїв».