Для того, щоб укласти записку в Стіну плачу нині не треба їхати в Ієрусалим. Це можна зробити за допомогою факсу або електронної пошти. А з минулого тижня з’явилася ще одна можливість: можна відправити записку через соціальну мережу Twitter.

Як повідомляє News.ru. з посиланням на газету "Гаарец", користувач @theKotel обіцяє, що він роздрукує всі повідомлення й покладе їх до Стіни плачу. За свої послуги він грошей не бере. Хоча на його сайті і передбачена можливість отримання пожертвувань на розвиток сервісу.

Газета "Гаарец" пише, що блог @theKotel належить жителю Тель-Авіва Алону НІРУ. І хоч він вважає себе "невіруючим", висловлює переконання, що Стіна плачу є частиною історії та традицій єврейського народу. Сотні людей приїжджає з Європи і США, щоб покрасти записку між древніми каменями. Однако з розвитком технологій та інтернету відпадає необхідність далеких поїздок. А.НИР каже, що Twitter зручний ще й тим, що розмір повідомлень там обмежений 140 знаками. Таким чином, на стандартному листку A4 можна роздрукувати кілька записок.

Відео дня

Газета "Гаарец" повідомляє, що нещодавно А.НІР отримав повідомлення, відправлене з пологового будинку лікарні. В своєму повідомленні жінка просила, щоб пологи були швидкими і легкими.