У Грузія цивілізації в. і. / blagovest-info.ru

У новій версії однієї з найбільш популярних у світі комп'ютерних ігор Civilization одним з 9 нових персонажів буде грузинська свята цариця Тамара. Це означає, що в Civilization VI: Rise and Fall Грузія стане однією з націй-цивілізацій, і будь-який користувач може зіграти за країну святої цариці Тамари, пройшовши в якості лідера Грузії всі епохи розвитку цивілізації, повідомляє "Благовіст-Інфо" з посиланням на jam-news.net

«Що робить монарха ідеальним?», – задаються питанням автори гри в описі нового персонажа.

«Мудрість і дипломатичність? Далекоглядність і гарні стратегічні навички? Багато хто не досягає цих стандартів, але Тамара, яка правила Грузією в період її Золотого століття – одна з ідеальних правительок».

Відео дня

Автори при створенні персонажа та комп'ютерної версії нації врахували деякі конкретні деталі.

Так, девіз грузинської цивілізації в грі – «Сила в єдності». Саме ці слова написані на гербі Грузії.

У грузинів у грі є своя унікальна бойова одиниця – воїни-хевсури, які особливо ефективно борються в гірській місцевості. Крім того, в грі грузини можуть будувати споруди, що не мають в світі аналогів – «Ціхе» (фортеці). Воно володіє особливими фортифікаційними властивостями.

Цариця Тамара у вступному ролику постає в тому ж одязі, що й на зображеннях, збережених на фресках грузинських храмів. У ролику звучить грузинська народна мелодія, а цариця Тамара говорить грузинською мовою.

Покрокова стратегія Civilization була створена в 1991 році. Гравці створюють власні імперії, які переживають цілі епохи. Початковий період гри – 4000 рік до нашої ери.