Патріарх-Католікос Гарегін ІІ відвідав до Різдва дітей, хворих на лейкоз / blagovest-info.ru

Католікос всіх вірмен Гарегін ІІ відвідав Гематологічний Центр ім. професора Йоляна в Єревані, де зустрівся з дітьми з хворобами крові (лейкоз, лейкемія). До них Патріарх прийшов з святковими подарунками, серед яких були також хрестики та дитячі Біблії, повідомляє "Благовіст-Інфо" з посиланням на прес-канцелярія Першопрестольного Ечміадзіна.

Вірменського Католікоса супроводжував директор Центру Смбат Дахбашян, який розповідав про лікарню, про дитяче гематологічне відділенні цієї клініки. Патріарху показали нову сучасну апаратуру та умови Центру, завдяки яким вдається забезпечити високу ступінь ремісії у хворих. Гарегін II зустрівся в клініці також і з батьками дітей.

Під час зустрічі Патріарх благословив хворих дітей, їхніх батьків і зазначив у своєму зверненні до них «про важливість віри, віри в те чудо, яке принесе зцілення, і це вірування в Різдво обов'язково дасть сил, щоб повернутися до звичайного, здорового життя».

Відео дня

Вірменська Церква в програмі соціальної підтримки надає допомогу сім'ям хворих дітей цієї клініки. У гематологічній клініці Єревана з 1994-95 рр застосовується німецька програма лікування, завдяки якій, майже 300 дітей, хворих на злоякісну онкологію крові, одужали.