Принц Джордж поки не читає соцмережі / live.firstnews.co.uk

Шотландський єпископ і колишній почесний капелан британського двору стурбовані сексуальними уподобаннями спадкоємця престолу. "Недоброзичлива", "нехристиянська", "дестабілізуюча" і "антиконституційна",- так колишній духівник королеви Єлизавети Другої Гевін Эшенден назвав молитву, до якої закликає шотландський єпископ Кельвін Холдсворс, повідомляє РИА Новости.

Нагадаємо, що Холдсворс просить паству молитися про майбутнє спадкоємця британського престолу принца Джорджа. Причому не взагалі молитися, а конкретно про те, щоб "Господь благословив його любов'ю до прекрасного молодого джентльмена"!

Чотирирічний правнук королеви принц Джордж Кембриджський ще не став активним користувачем соцмереж, в іншому випадку хлопчик дізнався б багато цікавого.

Відео дня

Виявляється, Кельвін Холдсворс мріє про його гомосексуалізм для того, щоб Англіканська церква, нарешті, визнала одностатеві шлюби. На думку єпископа на його інтернет-сторінці, якщо Джордж зійде на престол як гей, то обов'язково підтримає усі дев'ять пропозицій щодо примусового включення ЛГБТ до цієї самої Англіканської церкви, до якої Холдсворс належить, так само як і ЛГБТ-спільноти.

Відповідь преподобного Гевина Эшендена — також у соцмережах — переконлива і навіть дотепна. По-перше, він викриває свого колегу як мінімум у відсутності державного мислення. Адже якщо принц Джордж виросте "таким", це перекреслить усі сподівання на те, що в майбутньому він справить на світ нового спадкоємця британського престолу з жінкою, яку любить.

Тобто молитися за схильність принца до одностатевих зв'язків, резюмує Эшенден, "значить молитися за підрив його конституційної ролі". Більше того, священик королівського двору назвав ініціативу Холдсворса зовсім не благословенням Джорджа.

"Це богословський еквівалент прокляття злої феї в одній із казок", — пояснив він.