/ islamnews.ru

Місцеві жителі-індуїсти домагаються скасування земельної угоди,звинувачуючи мусульманина в земельному джихаді. Про це повідомляє IslamNews з посиланням на The Nation.

В Індії радикальні націоналісти невтомно вигадують нові види «джихаду», які приписують мусульманам у спробі виставити їх в непристойному світлі. Якщо раніше індуїстські екстремісти звинувачували мусульман у «любовному джихаді» – зверненні дівчат з індуїстських сімей в іслам за допомогою заміжжя, то тепер послідовникам ісламу приписують «земельний» та «майновий джихад».

Житель міста Мирут Усман Ахмад 32 роки прожив зі своїми чотирма братами і сестрами, батьками й дядьком в однокімнатній службовій квартирі, яку його  батьку виділила школа для дівчаток. Нарешті, у сім'ї Ахмад з'явилася можливість придбати власне житло – вибір припав на частину двоповерхового будинку у кілометрі від школи.

Відео дня

Однак як тільки угода з придбання житла була оформлена, і сім'я стала переїжджати, біля будинку зібрався натовп агресивно налаштованих індуїстів, який просто не впустив мусульманську сім'ю у її новий будинок.

«Ми хотіли власний будинок. Ми купили цю нерухомість, але деякі люди зробили із цього проблему і звинуватили нас у «земельному джихаді», – нарікає фахівець з ІТ Усман.

Місцеві жителі-індуїсти домагаються скасування угоди, але сім'я Ахмад стверджує, що не порушила жодних законів і норм і має повне право жити у купленому будинку.