Дослідження показали, що Єлизавета - 43-юродная правнучка Мухаммада / 112.ua

Згідно з генеалогічним дослідженням фахівців асоціації Burke's Peerage, королева Великобританії Єлизавета є нащадком Пророка Мухаммада (с. а.в.). Про це повідомляє Islam-today.

За словами вчених, 91-річна монарша особа – 43-юродна правнучка Пророка (с. а.в.).

«Британському народу мало відомий той факт, що в жилах королеви тече кров Мухаммада – стверджують автори дослідження. – Але всі мусульманські лідери цим пишаються».

Відео дня

На думку дослідників, британська королівська сім'я нібито походить від Пророка (с. а.в.) через арабських правителів Севільї, які правили Іспанією. Через шлюб їх кров передалася європейським королям Кастільї та Португалії, а потім – англійського короля Едварда IV (15 століття)».

Нащадок Мухаммада (с. а.в.) Абу Аль-Касим Мухаммад ібн Аббадо з Омейядів, вважають вчені, був першим мусульманським правителем Севільї і заснував Аббадидську династію, що правила з 1023 по 1091 роки.

Онук Абу Аль-Касіма, Мухаммад Аль-Мутамид, взяв Кордобу і був скинутий у 1091 році. Його дочка Зайда після падіння династії стала дружиною іспанського короля Альфонсо VI та прийняла католицизм. Пізніше нащадки Зайди і короля Альфонсо вступили у шлюби з дітьми короля Англії Едварда III.

У результаті всього цього на троні у Британії у теперіній час знаходиться королева Єлизавета, вважають автори дослідження.