Три призових місця посіли тенісисти з однієї мечеті / inform.kz/ru/

Турнір з настільного тенісу, в якому взяли участь представники місцевих мечетей і церков, провели у Казахстані, в місті Павлодар. Про це повідомляє МІА «Казінформ».

«У дружньому турнірі з настільного тенісу взяли участь імами і парафіяни п'яти мечетей, священик і паства православного Благовіщенського кафедрального собору, а також команди трьох протестантських церков: Церкви адвентистів сьомого дня, Церкви Ісуса Христа і Церкви євангельських християн-баптистів «Шиндик», - розповів спеціаліст центру аналізу та розвитку міжконфесійних відносин управління у справах релігій Павлодарської області Медет Жагипаров.

Незвичайне змагання пройшло у спортивно-оздоровчому комплексі «Астана». Його влаштував центр аналізу та розвитку міжконфесійних відносин управління у справах релігій області. Змагання провели, щоб представники різних конфесій поспілкувалися між собою та знайшли ще більше друзів у інших релігійних громадах, а між парафіями налагодилися більш теплі взаємини.

Відео дня

За результатами турніру всі три призових місця посіли тенісисти з однієї і тієї ж мечеті. Перше місце дісталося Даулету Іскакову, друге - Нурболату Сейткалову, а третє - Фархату Усину. Усі учасники змагання - виключно аматори. Переможців і призерів нагородили грамотами та цінними призами.