Фото: worldreligionnews

Колишні поліцейські в США створили добровольчу «Божу армію» і патрулюють вулиці з написом «Іісус» на грудях для охорони правопорядку. Про це повідомляє «Седмиця» з посиланням на worldreligionnews.

Кістяк добровольчої «Божої армії» складають колишні поліцейські, але до них вже долучилося чимало відставних військовослужбовців і просто громадських активістів.

«Божа армія», у складі якої на сьогодні вже 50 чоловік, була створена колишнім слідчим поліції Нью-Йорка Річардом Тамайо (Richard Tamayo) для охорони порядку на громадських засадах. Добровольці-правоохоронці патрулюють вулиці в уніформі, що нагадує поліцейську форму, але з ім'ям Іісуса на грудях, та мають право на носіння зброї. Згідно зі статутом організації, вони несуть службу «в ім'я захисту Царства Божого на землі як армія місіонерів, покликаних охороняти порядок на вулицях міст і сіл во славу Божу».

Відео дня

Усі члени групи глибоко вірують у Христа, і багато з них несуть службу без зброї, покладаючись більше на духовну силу, ніж на силу зброї.