REUTERS

Баптистська церква в Сазерленд-Спрінгс (штат Техас), де в результаті стрілянини 5 листопада загинули 26 парафіян, може бути знесена. Про це повідомляє mignews.com з посиланням на телекомпанію NBC.

Пастор Френк Померой, чия 14-летнея донька Анабелль загинула тим ранком, заявив, що "можливо для церкви краще буде знести будівлю". Померой також запропонував "перетворити цю невелику ділянку у меморіальний сад" і побудувати церкву в іншому місці.

"Церква – це люди, а не будівля", - зазначив Померой.

Відео дня

"Пастор Померой висловив своє бажання, проте члени церкви ще не прийняли остаточне рішення. Я думаю, що вони погодяться з цією ініціативою. Він зазначив, що в міській межі підшукають відповідне місце для нового храму. Віруючі з усієї країни вже висловили готовність пожертвувати на його будівництво", - цитує телеканал офіційного представника конвенції.

Він зазначив, що в міській межі підшукають відповідне місце для нового храму. Віруючі з усієї країни вже висловили готовність пожертвувати на його будівництво.

Минулої неділі Девін Келлі, озброєний гвинтівкою Ruger, увійшов у приміщення Першої баптистської церкви в Сазерленд-Спрінгс і відкрив стрілянину по прихожанам. В результаті 26 осіб загинули, 20 отримали поранення. Келлі після бійні був поранений в перестрілці з місцевим жителем, після чого наклав на себе руки.