Фото: ria.ru

Люди несуть квіти до церкви в Техасі, де напередодні сталося масове вбивство.

Як повідомляють "РИА Новости", доступ до церкви обмежений поліцією, і наблизитися до неї не можна. Біля огороджувального місця злочину організовано місце, куди люди можуть покласти квіти.

"Я просто зрозумів, що маю приїхати сюди, щоб покласти квіти, я відчув це серцем. Я хотів висловити свою підтримку, показати, що диявол не може зломити нас", - розповів 30-річний житель Техасу, який прийшов до церкви вшанувати пам'ять загиблих.

Відео дня

За повідомленням кореспондента, на всіх місцевих будинках і бізнес-офісах приспущені прапори.

Вдень у неділю Девін Келлі відкрив стрілянину в церкві в Сазерленд-Спрінгс неподалік від Сан-Антоніо. Він був озброєний автоматичною гвинтівкою, не мав дозволу на носіння зброї. Після масової стрілянини він покинув церкву, був поранений місцевим жителем, потім почалася автомобільна гонитва за ним. Повідомляється, що нападник вистрілив в себе і був виявлений вже мертвим. Як раніше повідомляв телеканал CBS з посиланням на джерела в Пентагоні, Келлі в 2010-2014 роках служив у ВВС в найнижчому званні ненавченого рядового авіації, був звільнений зі служби з осудом і потрапив під трибунал в 2014 році. Повідомляється, що він був звинувачений у заподіянні фізичної шкоди своїй дружині і дитині.

У результаті стрілянини загинули 26 осіб, у тому числі 18-місячна дитина, найстаршій жертві 77 років. За інформацією телеканалу, серед загиблих – Лула Уайт, бабуся колишньої дружини 26-річного Девіна Келлі.