Виступ Ніка Вуйчіча на святі подяки на Хрещатику17 вересня 2017 року

Легендарний Нік Вуйчич - всесвітньо відомий мотиваційний спікер, людина без рук і ніг, хотів би зустрітися на Всесвітньому фестивалі молоді і студентів у Сочі з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє RT.

«Мені відомо, що на фестивалі буде присутній президент Путін. Я б хотів зустрітися з ним лицем до лиця, а при зустрічі як слід його обняв би і нагадав про відпочинок. Адже у нього дуже напружена робота. Світ політики і так складний, не кажучи вже про поточну обстановку в світі. Мені здається, було б добре поговорити з ним. Я б сказав йому, що обов'язково нагадаю російської молоді, що ніколи не варто здаватися. А також розповім про свою мету: торкнутися сердець молодих людей по всьому світу. Звичайно, подякую за те, що Росія відкрила для мене свої двері, щоб я міг поділитися своєю історією», - сказав Вуйчич.

За словами Вуйчича, його виступ в Сочі буде присвячений темі насмішок і залякуванню людей, а також того, чому не варто вірити всьому, що говорять оточуючі.

Відео дня

«Моя мова на цьому заході буде трохи іншою. Я збираюся більше сфокусуватися на задирах, які залякують людей. Часто ми втрачаємо свою індивідуальність через те, що люди думають про нас. Я збираюся розповісти про важливість кожного з нас і про те, що не варто слухати брехню оточуючих», — зазначив він.

Нік Вуйчич сподівається, що люди добре приймуть його послання.

«Я так схвильований через те, що моя історія може надихнути людей ніколи не здаватися і показати їм, як можна побороти свої страхи і досягти нового рівня щастя в житті. Я сподіваюся, що глядачі добре приймуть моє послання і зрозуміють, що вони красиві і що ніколи не варто відступати», — заявив він.

Як повідомляли українські ЗМІ, Нік Вуйчич в День Подяки,17 вересня, в Києві на Хрещатику зібрав не менше 150 тисяч людей, що порівнянно з демонстраціями часів Евромайдана.