Фото: islam-today.ru

У Татарстані в усіх мечетях прочитають проповідь про екстремізм. Мусульманам розкажуть про засудження релігією тероризму та істинних цінностях ісламу, - повідомляє Islam-today.

Сьогодні у рамках республіканського місячника "Екстремізму – ні!" у всіх мечетях Татарстану прозвучить вагаз про екстремізм. У своїх вагазах імам-мухтасиби мечетей Татарстану розкажуть про справжні цінності Ісламу і лжецінності екстремістських угруповань, які вчиняють злочини проти людства.

Муфтій РТ Каміль хазрат Самигуллин звернеться до мусульман у мечеті «Тиничлик». У проповідях відзначать, що жодне ісламське джерело або сунітський вчений не тільки не заохочує, але й засуджує діяльність терористичних організацій.

Відео дня

У цьому світлі особливо актуально звучать 103-105-а сури Аль-Кахф: «Скажи: «Не повідомити вам про тих, чиї діяння принесуть найбільший збиток? Про тих, чиї зусилля заблукали у мирському житті, хоча вони думали, що вчиняють добре? Це — ті, хто не увірував у знамення свого Господа та зустріч з Ним. Марними будуть їх дії, і в День воскресіння Ми не надамо їм ніякої ваги (не дамо їм ніякого значення; або не помістимо на чашу їх добрих діянь жодного праведного вчинку)».