Сьогодні, 19 серпня, в США відбудеться прем'єра фільму «Бенг-Гур», нової версії популярного однойменного фільму 1959 року, повідомляє християнський портал «Мир вам!».

Фільм знятий кінокомпанією Paramount PicturesMGM і розповідає історію нащадка знатного іудейського роду, якого зрадив його найкращий друг-римлянин. Провівши багато років у рабстві на римських галерах, Бен-Гур у результаті отримує можливість повернутися на батьківщину і помститися кривдникові. Режисером ремейка став відомий казахстанський режисер Тимур Бекмамбетов, продюсери – творці міні-серіалу «Біблія» Рома Дауні і Марк Барнетт.

Виконавець головної ролі Джек Х'юстон в інтерв'ю Christian Post розповів, що участь у зйомках цього фільму було дуже емоційна для нього. Він абсолютно по-новому побачив розп'яття Христа, зрозумів сенс прощення.

Відео дня

«Прощення не означає, що ви контролюєте, більш того, воно дає можливість речам відбуватися так, як вони відбуваються», - зазначив актор. Він підкреслив, що прощення передбачає можливість контролювати свої почуття стосовно інших людей, прагнути зрозуміти їх, а не міркувати з позиції «всі навколо мене».

33-річний актор додав, що прощення насправді - це таємниця, важка для розуміння. Він зазначив, що ненавистю і війнами рухає помста, а прощення приносить мир, і якщо людина збирається мститися, то помсти не буде кінця.

Джек Х'юстон також заявив, що участь в зйомках фільму «Бен-Гур» змусила його замислитися про життя, і він вважає, що про цю історію повинні дізнатися всі, незалежно від віку.