Собор святой Екатерины в Кингстоне (Ямайка). Фото: rutraveller.ru

Уряд Ямайки закликав до співпраці лідерів провідних християнських організацій з метою значного збільшення в країні християнського туризму. Про це повідомляє інформагентство CNLnews.

У 2011 році на Ямайку в порт Монте-Бей прибув круїзний лайнер з трьома тисячами пасажирів на борту. Це був «Круїз з причини» (Cruise with a Cause), у який вирушили лідери церков і груп прославлення з різних країн. Круїз був організований служінням PraiseFest Ministries, на його проведення організатори витратили близько мільярда ямайських доларів, які потрапили в бюджет країни і були використані для шкіл і лікарень.

Відтоді чиновники провели безліч зустрічей з лідерами церков і служінь, консультуючись з приводу розробки державної політики християнського туризму. Влада впевнена, що саме розвиток християнського туризму може призвести до значного збільшення доходу в бюджет країни.

Відео дня

У п'ятницю, 12 серпня, міністр туризму Ямайки Едмунд Бартлетт відвідав 43-й Синод Моравської Церкви, який зібрав представників тридцяти п'яти країн в окрузі Сент-Джеймс на північному заході Ямайки. Він зазначив, що уряд має намір розвивати інфраструктуру, щоб набагато більша кількість християн могла приїжджати в країну, і подякував віруючим за співпрацю. Він підкреслив, що розвиток цієї надзвичайно важливої галузі туризму не тільки збільшить приплив туристів в країну, але і значно збільшить надходження до державного бюджету, які використовуватимуть у соціальній сфері.