Американська архиєпархія замовила рекламу, яку будуть показувати в кінотеатрах. Фото: КІРІОС

Сотні людей сидять в кінотеатрі, дивляться на великий екран і чекають фільму. Цим вирішила скористатися архиєпархія Нового Орлеана, щоб запросити всіх в свої святині.

З 15 липня на великі екрани вийшов 15-секундний ролик, в якому глядачам пропонують подумати про "дружбу, мету і служіння» помісної Церкви,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на catholicby.

«Ідея з'явилася після визначення цілей і пріоритетів Архиєпархіальним синодом. Ми намагаємося звернутися до людей, з якими зазвичай не зустрічаємося, запросити тих, хто може бути не знайомий з Церквою або перестав ходити на Месу », - каже відповідальна за зовнішні контакти архиєпархії Сара Макдональд.

Відео дня

У світ вийшли дві версії роликів, кожна з яких закінчується словами архієпископа Грегорі М. Аймонда, який в кадрі з групою молодих людей: «Вітаємо всіх! Приєднуйтесь до нас! ».

Ролики будуть показувати у всіх великих кінотеатрах центрального Нового Орлеана протягом 12 місяців.

Можливо, що відеозвернення йтимуть перед фільмами, які не пов'язані з Церквою, однак «наше завдання як проповідників розширювати гарну новину Євангелія на весь світ», говорить Сара Макдональд.

«Буде добре, якщо зміниться серце хоч однієї людини, яка прийшла на фільм, який ми з моральної точки зору не підтримуємо», - зазначає вона.