Акторка разом з чоловіком виховує семирічну доньку Сандей Роуз і п'ятирічну Фейт Маргарет

Актриса Ніколь Кідман відчайдушно мріє стати матір'ю. 

"Кожен місяць я сподіваюся, що завагітніла, але цього не відбувається" - повідомляє Кідман. Вихід Ніколь і Кі знайшли в сурогатному материнстві, але його не схвалює духовний наставник Кідман, католицький священик Ед Стейнер, сообщает Gazeta.ua.

Після раптової смерті улюбленого тата Ентоні Кідмана у вересні 2014 року, Ніколь знайшла розраду у вірі, і стала часто ходити в католицьку церкву. Вона розповідала священику і про свої муки в зв'язку з неможливістю завагітніти, і про своє відчайдушне бажання мати більше дітей, і про можливе сурогатне материнство. Проте католицька церква досить консервативна, і духовний наставник повідомив їй, що її релігія не схвалює такого вчинку.

Відео дня

"У наших традиціях сурогатне материнство неможливо. Якщо жінка приходить до мене за порадою і говорить про своє бажання або плани мати дитину в такий спосіб, я змушений буду розмовляти з нею про канони нашої церкви. Ми можемо тільки направляти, а людина сама вирішує, що їй робити", - сказав отець Ед Стейнер.

Старша дочка Ніколь Сандей - єдина дитина, яку Кідман народила сама, молодша дочка також з'явилася на світ за допомогою сурогатного материнства. Священнослужитель також заявив, що якщо актриса та її чоловік все ж наважаться згрішити і їх дитина народиться від сурогатної матері, церква з радістю прийме її.

"Ця дитина також буде дитям Божим, ми будемо любити її і з радістю охрестимо. У нас вже були пари, які зважилися на сурогатне материнство, ми не відлучаємо через це від церкви", - заспокоїв священик.