а

Авраам Руссо звернувся до віри. Він став читцем в храмі Святителя Миколая в Італії.

Навесні Авраам Руссо написав листа Папі Римському. Популярний виконавець просив особистої аудієнції. "Я мріяв отримати його благословення і поговорити з ним, посланцем світу, про можливість об'єднання всіх християнських конфесій", - пояснив артист. Франциск відповів співакові, і вони зустрілися у Ватикані. "Я подарував Папі старовинну ікону Казанської Божої Матері. Він прийняв подарунок, подякував і благословив мене", - зазначив Руссо.

Потім співак відправився в італійське місто Барі, де розташований храм Святителя Миколи. "Владика Іларіон рукоположив мене в чин читця. Тепер я прокидаюся о п'ятій ранку. У храмі проводжу по 12 і більше годин. Читаю перед парафіянами фрагменти Писань, молюся біля мощей Миколая Чудотворця про здоров'я дітей, сім'ї, про мир у всьому світі, про те, щоб припинилися війни, голод, стихійні лиха... Харчуюся скромно, немає надмірностей і в кімнаті", - цитує Авраама Руссо StarHit.

Відео дня

Зазначимо, що і раніше віра в Бога займала важливе місце в житті Авраама Руссо. Так, в дитинстві він два роки прожив в монастирі у горах Лівану. Зараз артист, куди б не приїжджав з гастролями або у справах, завжди відвідує місцеві храми. Багато разів Авраам Руссо звершував паломництво на гору Афон, там два роки тому познайомився з отцем Сергієм, разом з яким відновив церкву Трьох Святителів у Білоомуті. Крім того, співак побудував в своєму будинку в Нью-Йорку невеликий храм, куди приходять з молитвами всі сусіди.

Раніше в житті співака відбулася радісна подія - він став батьком вдруге. Його дружина Марелла подарувала артисту ще одну доньку. Дівчинка, яку назвали Авемария, з'явилася на світ 19 серпня 2014 року.

Примітно, що друга дочка у Руссо народилася в ту ж дату, коли майже дев'ять років тому його намагалися вбити. "19 серпня 2006 року на мене було скоєно замах. Поява доньки саме в цей день - як знак згори про те, що в нашій родині настає нове життя", - позитивно мислить Авраам.

newsoboz.org