Літак, ілюстрація / goodfon.ru

Минулого тижня приватний техаський авіаперевізник Judah 1 («Юда 1») повідомив, що американське Федеральне агентство цивільної авіації (FAA) прийняло його заявку на реєстрацію авіакомпанії.

При цьому в заяві, опублікованій на сайті перевізника, підкреслюється, що Judah 1 стане «першою і єдиною християнською авіакомпанією», повідомляє «Благовіст-Інфо».

«Це означає, що після отримання сертифікатів DOT і 121 (американські сертифікати безпеки Judah 1 отримали можливість перевозити наскільки можливо більше працівників різних церков і місіонерських організацій. Це величезна честь і привілей, і ми віддаємо всю славу Богу!», – йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Відео дня

На сайті компанії сказано, що Judah 1 спеціалізується на наданні послуг із перевезення християнських місіонерів усіх деномінацій у їх поїздках по світу. Літаками компанії були перевезені сотні пасажирів і доставлені десятки тонн вантажів.

В інтерв'ю "Christian Post" Еверетт Аарон (Everett Aaron), засновник і генеральний директор Judah 1, розповів, що він сподівається, що авіаційна влада США схвалить статус авіакомпанії до літа, і зазначив, що FAA надає велику підтримку їх зусиллям. «Якщо все піде за планом, ми почнемо працювати влітку 2019 року», – сказав він.

Девіз компанії – «Ваші руки, Божа любов, наші крила» (Your Hands, god's Love, Our Wings).

За словами глави компанії, її клієнти-християни можуть розраховувати на конкурентоспроможні ціни на квитки Judah 1. Еверетт Аарон також запевнив, що пасажирам авіакомпанії більше не доведеться турбуватися про додаткову плату за багаж – її просто не буде.