М'янма, ілюстрація / exatour.ru

Влада буддійського селища в М'янмі нещодавно прийняла місцевий закон, що забороняє буддистам наймати християн на роботу, здавати в оренду або що-небудь продавати християнам.

Як повідомляє «Седмиця», зважаючи на прийняття зазначеного закону віруючі християни в селі не можуть купувати собі їжу. Щодня сільська влада чинить тиск на християн, щоб ті навернулися в буддизм, обіцяючи, що якщо вони це зроблять, то зможуть знову купувати продукти харчування, повідомляють християнські правозахисні організації.

«Це не гра, – розповів один християнин із М'янми, – ми були хрещені. Ми віримо в Христа на 100 відсотків, і ми помремо, віруючи».

Відео дня

Коли нещодавно продавець буддист продав банан покупцеві християнину, його затримали на три дні й оштрафували на суму, еквівалентну 65 доларів. Пізніше цей чоловік вирішив стати християнином, попросивши іншого віруючого вчити його Біблії і хрестити його. Свій вибір він пояснив тим, що він «побачив, що буддисти помиляються».

«Моліться, щоб ця людина росла і твердо трималася своєї віри, попри переслідування, з якими він, ймовірно, зіткнеться. Моліться, щоб усі віруючі в селі ставилися з любов'ю до тих, хто їх має, надихаючи інших буддистів дізнаватися більше про Іісуса», — закликали християни М'янми.