1

Англійський готель Damson Dene прибрав Біблію з номерів готелю, замінивши її на роман з еротичним змістом «П'ятдесят відтінків сірого».

Роман став бестселером у всьому світі завдяки великій кількості графічних зображень сексуального змісту, серед яких є навіть сцени сексуального рабства і садомазохізму.

Цікава «зміна літератури» викликала хвилю критики серед віруючих, проте представники готелів вирішили не мовчати і сказали, що в наше століття постояльці скорше за все будуть читати в ліжку не Біблію. Втім, якщо комусь знадобиться святе письмо, його можна попросити в менеджера.

Відео дня

Власник Damson Dene Джонатан Денби вирішив, що в сучасному світському суспільстві наявність релігійної літератури в спальнях гостей є абсолютно недоречною, і тому вирішив підшукати гідну заміну Біблії, зазначає Tour Expi.

Роман «П'ятдесят відтінків сірого», за його словами, був обраний виключно для розваги і лише тому, що він дуже популярний, а не з-за якихось глибоких філософських причин, та додав, що сам він роману не читав.

protoinfo.ru