Влада Куби знову не пустили в країну партію Біблій Нового міжнародного перекладу / cnl.news

Комуністичний уряд Куби в третій раз не пустив партію в 17 тисяч примірників Біблії Нового міжнародного переказу (New International Version, NIV) Міжнародного біблійного товариства Biblica, заявивши, що можна лише Біблії у версії короля Якова (King James Bible).

Вперше Департамент у справах релігій Куби відправив назад вантаж "Biblica" в американське місто Майамі, штат Флорида в 2016 році, незважаючи на те, що офіційно Куба зняла заборону на друк нових Біблій ще в 2015 році, повідомляє "Благовіст-Інфо".

"Кубинський уряд не дає дозвіл на ввезення в країну Біблій Нового міжнародного перекладу, так як визнає старі переклади", - сказав виданню виконавчий директор видавництва "Biblica" для Латинської Америки Естебан Фернандес (Esteban Fernandez).

Відео дня

Раніше «Biblica» відправила на Кубу близько 33 тисяч примірників Біблії.

Міжнародне біблійне товариство входить до Конвенції південних баптистів, яка також відправила на Кубу тисячі Біблій.

«Багато кубинців і раніше були змушені ділити одну Біблію з шістьма людьми, в той час як у Сполучених Штатах у кожному будинку в середньому є дві Біблії», - сказав Е. Фернандес, додавши, що в очах кубинців можна побачити сльози, коли вони беруть у руки копію Біблії.