/ christianpost.com

Влада в Китаї продовжує спроби за допомогою репресій придушити бурхливе зростання християнства в країні – так, у центральній провінції Китаю введено заборону на зібрання християн, а кількох з них тримають під домашнім арештом.

Влада провінції Хенань фактично ввела заборону на будь-які зібрання християн, повідомляє «Седмиця» з посиланням на christianpost.

Вони тримають кількох лідерів місцевих християнських громад у міському повіті Шанчжі під домашнім арештом без судових постанов під наглядом поліції, і змушують їх реєструвати кожен свій вихід з будинку, повідомляє правозахисний фонд ChinaAid, який давно відстежує випадки релігійних переслідувань у цій країні.

Відео дня

Храми в містах Чжумадянь і Чжухоу в повіті Гуші також отримали постанови влади про заборону богослужінь у своїх парафіях до особливого розпорядження наглядових органів. У районі Тяньхе, міста провінційного значення Гуанчжоу провінції Гуандун, місцева влада постановила, що церкви повинні реєструвати свою приналежність до однієї з трьох офіційно дозволених церков, а інакше кожний їх член буде оштрафований на суму, еквівалентну 4700 доларів США.