Дональд Трамп і його дитяча Біблія / facebook.com

У нещодавно відкритому Музеї Біблії у Вашингтоні буде виставлена дитяча Біблія Дональда Трампа, на яку він покладав руку під час урочистої клятви американському народу за президентській інавгурації.

Як повідомляє "Седмиця" з посиланням на "Сhristianpost", під час прийняття клятви у січні 2017 року, президент Трамп клав руку на дві Біблії, і його особиста дитяча Біблія була однією з них. Тепер вона буде виставлена серед сотень інших стародавніх і сучасних примірників Біблій, що належали багатьом історичним, релігійним і політичним діячам, в експозиції Музею Біблії у Вашингтоні, який відкрив двері для публіки зовсім недавно, в листопаді минулого року. Цю новину вже офіційно підтвердило керівництво музею.

Це так зване «адаптоване стандартне видання» Біблії майбутній президент отримав у подарунок у підлітковому віці від своєї матері Марі-Енн. Як вказується в прес-релізі, підготовленому співробітниками музею, юний Дональд Трамп носив цю Біблію на заняття в недільній школі Першої Пресвітеріанської Церкви в районі Куінс міста Нью-Йорк. На церемонії випуску майбутнього президента з початкової школи у 1955 році, його примірник Біблії був прикрашений пам'ятними підписами вчителів і священика недільної школи.

Відео дня

Дитяча Біблія президента буде виставлена в експозиції президентських Біблій під назвою «Біблії зі всього світу» на другому поверсі будівлі музею, загальна площа якого сягає майже 40 тисяч квадратних метрів.

"Для нас висока честь додати цю дорогоцінну частинку історії нашої країни до зростаючої експозиції президентських Біблій. Інавгураційна Біблія президента Трампа буде представлена публіці поруч з примірниками Біблій, що належали президенту Гаррі Трумена, президенту Дуайту Ейзенхауеру, президенту Джорджу Бушу старшому і президенту Джорджу Бушу молодшому", – зазначив Кері Саммерс (Cary Summers), президент Музею Біблії, у своєму особливому заяві з цього приводу.

Відомо, що напередодні своєї інавгурації президент Трамп демонстрував цю свою дитячу Біблію в рекламному ролику під час своєї президентської кампанії 2016 року.