/ mogeparhia.by

У Могилеві 8 березня з благословення архієпископа Могилівського і Мстиславського Софронія був проведений Хресний хід, що закликає до припинення абортів.

Близько 200 людей, очолюваних по черзі священиками з могилевський храмів, з покаянними молитвами пройшли через усе місто, зупиняючись для молебнів у храмах і поруч зі спеціалізованими установами охорони здоров'я. Про це повідомляєофіційний портал Білоруської Православної Церкви.

/ mogeparhia.by

Для того, щоб привернути увагу до проблеми та закликати людей до покаяння, в Могильові чотири роки поспіль проводиться Хресний хід «За припинення абортів і збереження традиційних сімейних цінностей». Ставши відомим за межами Могильова, він щоразу збирає все більше і більше учасників.

Відео дня

Небайдужі люди з багатьох регіонів Білорусі приїхали у Могильов, щоб взяти участь у молитовній ході, соборно молитися на захист життя і заявити, що суспільство, яке дбає про майбутнє народу і дотримується норми моральності, зобов'язане припинити практику абортів і зберігати кожне зачате людське життя.

/ mogeparhia.by
/ mogeparhia.by
/ mogeparhia.by