аа

У неділю, 5 жовтня, перед головним входом в Олександро-Невський собор у Таллінні відбудеться спільна молитва на захист традиційних людських цінностей.

Як повідомили в Естонській Православній Церкві Московського Патріархату (ЕПЦ МП), богослужіння очолить Митрополит Талліннський і всієї Естонії Корнилій у співслужінні духовенства естонської столиці.

7 і 9 жовтня естонські депутати планують провести 2-е і 3-є читання закону «про спільне співжиття», що передбачає можливість юридичної реєстрації державою відносин гомосексуальних пар - геїв, лесбіянок, трансвеститів, транссексуалів та інших осіб, які вважають одностатеве кохання «нормою», а не гріхом і розпустою. Якщо проект закону пройде третє читання, то він буде прийнятий.

Відео дня

Церква не може залишитися осторонь, коли робляться спроби узаконити гріх. Прийняття закону «про спільне співжиття», проти якого виступає більшість жителів Естонії, може зруйнувати в майбутннього покоління моральні цінності і поняття сім'ї як союзу чоловіка й жінки, благословенного Богом.

Инфопортал Baltija