Молитва «За мир в Україні та світі» відбудеться сьогодні, в четвер, о 19.00 у  соборі св. Олександра, (Київ, вул. Костьольна, 17). Її організатором виступає Спільнота Святого Егідія.

«Молитва за мир» –  спеціальна молитва, яку збирає Спільнота Святого Егідія, раз на місяць в тих, містах де вона присутня. На молитві ми молимося за мир в країнах, де люди гинуть від війни, насильства, переслідувань. Зараз у світі відбувається двадцять конфліктів, які щодня забирають життя у людей. Про багато з них не згадують у пресі, але вони є», – йдеться у повідомленні організаторів.

Учасники молитви особливо моляться про мир в Україні. Щоб люди перестали гинути.

Відео дня

«Війна – матір бідності». Рани, нанесені війною, потрібно лікувати. Потрібні політичні, соціальні рішення, але біль в серці потрібно лікувати любов’ю, ніжністю, молитвою», – наголошують організатори молитви.

Молитва за мир об’єднує різних людей. На молитві проповідували о. Георгій Коваленко, речник УПЦ (МП), о. Віталій Безшкурий, настоятель собору св. Олександра, пастор Ральф Хаска з Лютеранської церкви.  Цього разу коментувати Святе письмо буде о. Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ для сприяння єдності між християнами.

РіСУ