Сьогодні у Львові відбувся Великодній спільний сніданок для малозабезпечених мешканців міста.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, традиційний Великодній сніданок для малозабезпечених у Львові був об лаштований на подвір’ї школи №62. До святкового спільного столу прийшли майже 300 осіб, кожен з присутніх після сніданку отримав святковий пакунок з паскою, ковбасою, домашнім сиром, маслом, соком (середня вартість набору - 95 грн).

Перед сніданком відбулась спільна молитва та посвячення страв. Усіх присутніх з Великоднем привітав міський голова Львова Андрій Садовий. 

Відео дня

В.о. начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігор Кобрин зазначив, що святкових наборів вистачило усім бажаючим.

«Люди, які сьогодні прийшли на спільний сніданок, - це малозабезпечені львів‘яни, які опинились у складних життєвих обставинах. Ми завжди стараємося не залишити поза увагою жодну людину, щоб у це світле свято Христового Воскресіння кожна людина була у родинному колі. Також для бездомних був організований святковий сніданок у Центрі обліку та перебування бездомних громадян. Сьогодні ми запрошували 200 малозабезпечених городян, але прийшло набагато більше – приблизно 300 осіб. Однак великодніх гостинців вистарчило усім», - сказав він.