Як повідомляє прес-служба Вінницької єпархії, в жовтні 2013 після ультразвукового обстеження та ряду аналізів жінці поставили невтішний діагноз: кіста лівої молочної залози 3,6 х2,2 см і гіперплазія лімфатичних вузлів. Їй дали направлення на термінову операцію, якої жінка дуже злякалася, оскільки крім онкологічних проблем мала серцеву хворобу, що створювала ризик для життя при будь-якому хірургічному втручанні. Тим часом лімфовузли почали приносити жахливий біль, від якої жінка не могла спати.

Зі своєю бідою Лариса приїхала до Браїлівського монастиря і звернулася до місцевого священика протоієрея Олександра Нестерука. Від нього жінка отримала духовну підтримку та пораду помолитися перед Барською іконою Божої Матері, щоб Господь послав їй кваліфікованого лікаря.

Після сповіді і причастя в Браїлівському монастирі жінка поїхала вклонитися іконі Божої Матері в Барський монастир. Літургію та молебень перед іконою відслужив протоієрей Павло Мироненко, який також підтримав хвору у своїй проповіді і разом з нею молився Божої Матері.

Відео дня

Лариса свідчить, що під час Літургії вона неодноразово підходила до ікони Барської Божої Матері. Скло було тепле, і вона відчувала себе як би «загорнутої в теплий мішок», але як тільки жінка відходила від ікони, це відчуття відразу зникало. За її словами, вона тоді буквально «не могла насититися перебуванням у ікони».

Після служби Лариса поїхала додому в Хмільник, а на другий день поїхала оформлятися на операцію, будучи морально виснаженою і не маючи більше сил чекати. Тільки в дорозі жінка зрозуміла, що вперше за довгий час вона спала вночі спокійно, без болю.

На мамографії у Вінницькому клінічному онкодиспансері кісту виявити не вдалося. Здивований лікар констатував, що лімфовузли чисті, як стерильні. І запитав у Лариси, не проходила вона опромінення, оскільки зазначалася характерна світла пляма.

Як свідчить Лариса В., з 12 листопада 2013 року до сьогоднішнього дня вона жодного разу не відчула болі в області молочних залоз і шийних лімфатичних вузлів, за що вона дякує Господу Ісусу Христу і Божій Матері, за молитвами Якої з нею сталося це диво.

Жінка має намір приїхати вклонитися Барської ікони Пресвятої Богородиці 12 січня, в день її перенесення в Барську обитель. Божественну літургію у монастирі в цей день здійснить митрополит Вінницький і Барський Симеон.

Рravmir.ru