«Парк Київська Русь» запрошує киян та гостей столиці впродовж новорічних свят – з 21 грудня 2013 року по 19 січня 2014 року – на «Зимову казку у Древньому Києві».

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міськдержадміністрації, гості парку зможуть завітати у головну резиденцію Діда Мороза, прогулятися засніженими вуличками середньовічного міста, покататися на княжих конях та санях, а також долучитися до веселих зимових ігор та забав.

У рамках «Зимової казки у Древньому Києві» відбудеться низка програм. Зокрема: 21-22 грудня – День святого Миколая у Древньому Києві; 27-29 грудня – Новорічні пригоди у Древньому Києві; 3-7 січня – Різдвяні свята; 11-12 січня – Старий Новий рік у «Парку Київська Русь»; 18-19 січня 2014 р. – Хрещенські гуляння. На гостей чекають театралізовані постановки, обрядові дійства, кінно-трюкові шоу, бої на сніжках тощо.

Відео дня

Крім того, в «Парку Київська Русь» можна буде придбати унікальні сюрпризи для друзів – «подарунковий сертифікат» на відвідування «Зимової казки у Древньому Києві». За наявності такого сертифіката гості свята зможуть ознайомитись з архітектурними шедеврами Древнього Києва, покататись на конях та випробувати свою влучність у середньовічному тирі.

*** «Парк Київська Русь» розташований в Обухівському районі Київської області. З Києва до парку можна дістатися маршрутками від станції метро «Видубичі». Початок святкувань щодня з 10.00.