У Львові відбувся святковий парад “Я допомагаю Миколаю!”
У Львові відбувся святковий парад “Я допомагаю Миколаю!”

У Львові відбувся святковий парад “Я допомагаю Миколаю!”

23:52, 10.12.2013
2 хв.

Незважаючи на останні політичні події у країні, діти чекають на Святого Миколая і вірять у справжні різдвяні дива. А дорослі бажають покращити настрій і отримати позитивні емоції. ФОТОРЕПОРТАЖ.

У центрі Львова 8 грудня відбувся святковий парад «Я допомагаю Миколаю!». Захід пройшов у рамках благодійної акції «Миколай про тебе не забуде».

Відео дня

Адженезважаючина останні політичні події у країні,дітичекають на СвятогоМиколаяівірять у справжні різдвяні дива. А дорослі бажають покращитинастрій, отримати позитивні емоції унелегкий період.

У параді взяли участь волонтери акції, військовий оркестр Львівського інституту Сухопутних Військ, «LvivMotion», танцюристи і навіть... пінгвіни.

ПомічникиМиколая, одягнені у веселі костюмипройшлися святковоюходоювідЛьвівськогопалацумистецтв - проспектомСвободи - доЛьвівськогонаціональногоакадемічноготеатруоперитабалету - таназаддоплощіРинок.

Біля театруоперитабалету відбувся виступ оркестру, після чого учасники виконали гімн благодійної акції «Миколай про тебе не забуде».

Від Оперного театру парад рушив на Площу Ринок. Біля Ратуші відбулося паркур-шоу і танцювальний флеш-моб.

Як зазначають організатори акції, метою проведення святкового параду є привернення уваги львів’ян до благодійності і запрошення долучитися до програми «Миколай про тебе не забуде».

Після параду відбулися майстер-класи з виготовлення святкових листівок, ялинкових прикрас, біжутерії.

Акція «Миколай про тебе не забуде» створена з ініціативи ГО «Академія Української Молоді» у 2001 році.

Учасники акції збирають подарунки для дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей напередодні свята Миколая.

Підготувала Марія Проскура, “УНІАН-Релігії”

Фото УНІАН

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся